L'ictus

Llistat de notícies

Notícies Ictus

El Servei de Teràpia Ocupacional de Medicina Física i Rehabilitació organitza una exposició sota el títol "Per mostra, un botó"

3 de desembre de 2009

El Servei de Teràpia Ocupacional de Medicina Física i Rehabilitació organitza una exposició sota el títol

Trobarem la decoració nadalenca creada pels usuaris del centre i una selecció de dibuixos realitzats pels mateixos usuaris en els últims anys

"Per mostra, un botó" és el títol de l'exposició que el Servei de Teràpia Ocupacional de Medicina Física i Rehabilitació ha organitzat aquest any a l'Hospital de l'Esperança. L'acte d'inauguració es farà dijous 3 de desembre a les 12:00 hores a la tercera planta de l'Hospital de l'Esperança. Per una banda, podem trobar la decoració de Nadal creada pels usuaris del centre (el botó) i per l'altra, una selecció de diferents dibuixos realitzats pels mateixos usuaris en els últims anys (la mostra). "La mostra" que es presenta és una porta que ens obren els seus autors perquè entenguem els canvis que han sofert en la percepció del seu cos i de l'entorn després d'un ictus.

En l'exposició trobem tres tipus d'obres:

  • El dibuix lliure, la creació sense cap indicació ni límits, que han realitzat tant persones que han patit un ictus com altres que han estat ingressades per altres patologies, neurològiques o no.
  • Els dibuixos fets sota la consigna "Dibuixa't a tu mateix", que mostra els déficits a nivell de l'esquema corporal.
  • Els dibuixos fets sota la instrucció "Imagina que aquest cercle és un rellotge i posa-li les hores". Aquesta part de l'obra evidencia la falta de consciència i d'atenció que tenen algunes persones hemiplègiques de la part afectada, així com les dificultats en el maneig de l'espai. Això és la heminegligència.

Enllaços relacionats

Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
  • Hospitals sostenibles
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat