L'ictus

Notícies Ictus

 • 1 Misión 1 Millón. Directos al corazón del ictus

  1 Misión 1 Millón. Directos al corazón del ictus

  Dóna suport a la Fundació Ictus que està participant en una iniciativa que finança projectes relacionats amb l'ictus

  El Departament de Salut dóna suport a la Fundació Ictus que està participant en una iniciativa que finança projectes relacionats amb l'ictus on han presentat l'exposició Què tens al cap? Una exposició que ajuda a reconèixer l'Ictus i actuar al més ràpidament possible i que ja s'ha mostrat en diverses ciutats catalanes i que amb més finançament podria arribar a moltes altres persones.

  més informació

 • V Jornades de Rehabilitació de l'ictus: HEMIPLEGIA 2010

  21, 22 i 23 d'octubre de 2010

  V Jornades de Rehabilitació de l'ictus: HEMIPLEGIA 2010

  Noves tecnologies en la rehabilitació de l'ictus

  Els propers 21, 22 i 23 d'octubre de 2010 es faran a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar les V Jornades de Rehabilitació de l'ictus: HEMIPLEGIA 2010. Enguany s'ha volgut ampliar la projecció del curs i es comptarà amb la participació de ponents nacionals i internacionals de prestigi que aportaran els seus coneixements en àrees específiques en el maneig integral de l'ictus i s'abordarà i revisarà molta de la tecnologia emergent, tant en l'avaluació com en el tractament d'aquesta malaltia.

  més informació

 • El Servei de Teràpia Ocupacional de Medicina Física i Rehabilitació organitza una exposició sota el títol "Per mostra, un botó"

  3 de desembre de 2009

  El Servei de Teràpia Ocupacional de Medicina Física i Rehabilitació organitza una exposició sota el títol

  Trobarem la decoració nadalenca creada pels usuaris del centre i una selecció de dibuixos realitzats pels mateixos usuaris en els últims anys

  "Per mostra, un botó" és el títol de l'exposició que el Servei de Teràpia Ocupacional de Medicina Física i Rehabilitació ha organitzat aquest any a l'Hospital de l'Esperança. L'acte d'inauguració es farà dijous 3 de desembre a les 12:00 hores a la tercera planta de l'Hospital de l'Esperança. Per una banda, podem trobar la decoració de Nadal creada pels usuaris del centre (el botó) i per l'altra, una selecció de diferents dibuixos realitzats pels mateixos usuaris en els últims anys (la mostra). "La mostra" que es presenta és una porta que ens obren els seus autors perquè entenguem els canvis que han sofert en la percepció del seu cos i de l'entorn després d'un ictus.

  més informació

 • El servei de Neurologia guardonat per segon any consecutiu amb el premi Benchmarks en l'àrea del sistema nerviós

  27 de novembre de 2009

  El servei de Neurologia guardonat per segon any consecutiu amb el premi Benchmarks en l'àrea del sistema nerviós

  En el marc dels Premis "Hospitals TOP 20"

  En el marc dels premis Hospitals TOP 20 que IASIST organitza cada any, el Servei de Neurologia de l'Hospital del Mar ha estat guardonat per segon any consecutiu amb el Benchmarks com un dels millors d'Espanya en l'àrea del sistema nerviós. El programa Hospitals T0P 20 ha reconegut la pràctica clínica del servei de Neurologia pels resultats obtinguts en el tractament de malalties del sistema nerviós. El guardó s'ha concedit després d'avaluar els següents indicadors: menor mortalitat en l'atenció de l'ictus, la neurocirurgia en l'ictus presenta un 29% menys de complicacions, menor número d'estades mitjanes i un menor índex de readmissions.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat