Demanar un informe

Si necessita demanar un informe sobre el seu estat de salut per gestionar una incapacitat o altra finalitat, s'ha de dirigir a la secretaria del servei que porta el seu cas.

Si necessita sol·licitar còpia d'algun informe o del resultat d'alguna exploració realitzada al Centre, pot adreçar-se a:

Servei de Documentació Clínica i Arxiu de l'Hospital el Mar
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.

Telèfon: 93 248 30 39

Correu electrònic: documentacio(ELIMINAR)@parcdesalutmar.cat

Si ho desitja, pot enviar una altra persona en el seu nom per recollir aquesta documentació, sempre que porti una autorització seva per escrit i el DNI original de vostè i de la persona autoritzada. Per qualsevol dubte sobre la documentació clínica, pot posar-se en contacte telefònic amb aquest servei (93 248 30 39).

Informació sobre la confidencialitat de la informació

En virtud de la legislació vigent 15/1999 de 13 de desembre, l'Hospital de l'Esperança  posa en el seu coneixement que:

  • Les dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer amb la finalitat de procurar l'atenció mèdica-sanitària que els nostres usuaris requereixin, garantint sempre la confidencialitat d'aquestes. El responsable del fitxer és el Cap de Documentació Clínica del Parc de Salut MAR.
  • Els destinataris de la informació són tots els departaments de l'Hospital del Mar, la resta de centres del Parc de Salut MAR i els estaments oficials que per, obligació legal, hagin d’accedir a les dades als efectes de la correcta prestació de l'assistència.
  • Tot usuari podrà exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades de caràcter personal, d'acord amb les lleis. Per exercitar els drets esmentats, pot dirigir-se per escrit al Cap de Servei de Documentació Clínica de l'Hospital del Mar.

Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat