Presentació

El dia 22 de desembre de 2009 el Consell de Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar, en el context del pla d’ordenació de competències entre la Diputació i la Generalitat, el traspàs dels serveis dels Centres Assistencials Emili Mira i López (CAEMIL), de la Diputació de Barcelona a la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, el Servei Català de la Salut, la Diputació i el Parc de Salut Mar van signar un conveni en el què s’establia la nostra cooperació, a través de l’IAPS, en el desenvolupament de l’activitat sanitària assistencial dels CAEMIL i la nostra col·laboració per tal d’ajudar a garantir l’atenció integral del pacient i la coordinació amb les diferents línies sanitàries, de docència i recerca.

Aquesta decisió suposa un reconeixement de l’Autoritat Sanitària al Parc de Salut Mar i especialment a l’equip de l’IAPS, pel seu bon posicionament en l’àmbit de la Salut Mental i al mateix temps, una valuosa oportunitat de creixement.

El CAEMIL disposa d’una complerta oferta de serveis en salut mental que compren tots els nivells de l’atenció sanitària: ambulatòria, hospitalària i sociosanitària, amb 424 places distribuïdes en tres pavellons i 300 professionals.

Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
  • Hospitals sostenibles
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat