Cures dermatològiques

El Servei de Dermatologia inclou una Unitat de Cures Dermatològiques que té per objectiu el tractament i seguiment de pacients amb úlceres cutànies, generalment, de llarga evolució, localitzades en les extremitats inferiors. El dispensari de Cures es realitza, actualment, un dia a la setmana. En les úlceres cròniques d'extremitats inferiors se segueix un protocol diagnòstic i terapèutic consensuat amb altres Serveis de l'Hospital (Angiologia i Cirurgia Vascular i Cirugia Plàstica).

La responsable d'aquesta Unitat es una infermera amb àmplia experiència en els tractaments dermatològics tòpics, i específicament de la cura d'úlceres cutànies. En el maneig d'aquest grup de pacients hi participa com a consultor un dermatòleg del Servei (responsable de cada malalt). En alguns casos, davant la complexitat de la patologia, es realitza una valoració conjunta amb els Serveis d'Angiologia i Cirurgia vascular i/o Cirugia Plàstica.

En aquest dispensari es realitza una tasca de seguiment de l'evolució de les lesions, cures periòdiques, control d'infeccions, així com un suport tècnic dels diferents tractaments.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat