Agenda

 • 17 d'octubre o 7 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  Curs de distòcia d'espatlles en equips de matrona + obstetra

  El 17 d’octubre i el 7 de novembre (data a escollir) es farà aquest curs que organitza l’equip d’infermeria del servei de Ginecologia i Obstetríca de l’Hospital del Mar. El curs té una durada de 9 hores: 3 presencials i 6 online. 

  més informació

 • 12 de març de 2020 - Jornades i Cursos

  POSPOSAT _ "La Mar d'intensius. 50 anys de vida!" 41è Congrés de la SOCMIC

  Organitzat pel servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar

  El 12 de març la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica SOCMIC organitza el seu 41è congrés a l’Auditori del PRBB. Amb el títol “La Mar d'intensius. 50 anys de vida!" es ret homenatge a la UCI de l’Hospital del Mar, la primera en un hospital de l’Estat. Enguany s’incorpora com a novetat un seguit de cursos precongrés que es faran l’11 de març de 15.00 a 19.00 h

  més informació

 • 7 de febrer de 2020 - Jornades i Cursos

  Personalització en el tractament del dolor agut i crònic

  XXVII Simpòsium d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  El simpòsium d'aquest any té per objectiu fer una actualització sobre els aspectes més nous pel que fa la gestió i el tractament del dolor, especialment per aquells professionals no especialistes en dolor, i posant èmfasi en la personalització en els tractaments. La conferència inaugural mostrarà el biaix de gènere en l'atenció sanitària per dolor crònic. Són molts els estudis que exemplifiquen aquests biaixos, i no només des del punt de vista del tractament, sinó també en la recerca, l'avaluació del dolor i el seu diagnòstic.

  més informació

 • 4 de febrer de 2020 - Jornades i Cursos

  Jornada de maneig d'efectes adversos de la immunoteràpia en el tractament del càncer

  L’Hospital del Mar organitza aquesta jornada el proper 4 de febrer, a la sala Marie Curie del PRBB, a les 16:30 h, i està coordinada per la Dra. Edurne Arriola del servei d’Oncologia. Es tractaran els efectos adversos hepàtics, pulmonars, renals i cardíacs de la immunoteràpia, a més del maneig de fàrmacs immunosupresors.

  més informació

 • Del 15 al 17 de gener del 2020 - Jornades i Cursos

  9th Barcelona Shoulder Course

  Organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa

  Del 15 al 17 de gener es farà el 9th Barcelona Shoulder Course organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa. El curs inclou tallers, cirurgia en directe, taules rodones i casos clínics en els quals hi intervindran diferents facultatius europeus.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat