Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 26 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  "Eutanàsia, pandèmia i burnout. Qui ajuda als professionals?"

  5a Jornada sobre Bioètica de l'Hospital del Mar - XV Jornada Comitès d'Ètica Assistencial de Catalunya

  El 26 de novembre a les 9.15 h es farà a la Sala Josep Marull (amb aforament limitat) i via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar la 5a Jornada sobre Bioètica de l'Hospital del Mar – XV Jornada dels Comitès d’Ètica Assistencial (CEA) de Catalunya, coorganitzada amb la Societat de Bioètica de Catalunya. La conferència inaugural “Qui cuida al cuidador? Burnout dels professionals” anirà a càrrec de Montse Esquerda, pediatra i directora de l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull. L’altre tema que s’abordarà serà l’eutanàsia i quin és el paper dels CEAs.

  més informació

 • 23 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  Potencial clínic de les cèl·lules T en la resposta immunitària enfront del SARS-CoV-2

  23 novembre de 2021 a les 15:00h

  Webinar amb la Dra. Marta Crespo sobre l'estudi de la resposta humoral i cel·lular T en enfront de la vacuna de la SARS-Cov2 en pacients renals. En aquest webinar, la Dra. Marta Crespo, la Dra. Mónica Martinez-Gallo i el Dr. Jorge Eguía Núñez abordaran les troballes de la recerca i discutiran la possible utilitat clínica de les proves de resposta immune de cèl·lules T com a part de la infecció natural del SARS-CoV-2, així com, després de vacunació. Inscripcions https://event.on24.com/wcc/r/3500802/3231A5E0436EDA7AEFD4879C15A2242B?partnerref=nunez

  més informació

 • 9 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  III sessió sobre l'impacte de la tecnologia en la transformació del sector de la salut

  09/11/2021 de 19:00 a 20:30 h ESADE Barcelona

  El dia 9/11/2021 se celebra la III sessió sobre l'impacte de la tecnologia en la transformació del sector de la salut: El futur de les relacions digitals entre el pacient i el professional sanitari, on intervindrà el Jordi Martínez director d'Innovació i Transformació Digital de l'Hospital del Mar.  Més informació l’enllaç.

 • 2 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  MIOMAR - III edició curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític

  El 2 de novembre tindrà lloc un webinar online del la III edició del curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític. Aquest curs està dirigit pel Dr. Joan Ramon Masclans, cap del servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar i cap del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM, i per la Dra. Judith Marín, metgessa adjunta del servei i coordinadora del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM.

  més informació

 • 28 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada d'Excel·lència en Innovació i Transformació Digital

  En col·laboració amb Novartis

  El 28 d’octubre es farà a la Sala Josep Marull la Jornada d'Excel·lència en Innovació i Transformació Digital organitzada per la Direcció d’Innovació del PSMAR en col·laboració amb Novartis. Si voleu assistir presencialment, envieu un correu a comunicacio@parcdesalutmar.cat L’aforament és limitat, però es podrà seguir per streaming a través del canal Youtube de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 25 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Trombocitopènia Immune: Compartint la PTI

  I Jornada nacional [virtual] adreçada a pacients

  El 25 d’octubre es farà online la I Jornada nacional adreçada a pacients Trombocitopènia Immune: Compartint la PTI coordinada per la Dra. Blanca Sánchez, metgessa adjunta del servei d’Hematologia de l’Hospital del Mar. La Dra. Sánchez també impartirà la ponència Maneig i tractament de la PTI de l’adult.

  més informació

 • 20 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  “Entre el impacto de la transformación digital en la gestión sanitaria y la gestión de la transformación digital”

  III Taller de GestionAES organitzat pel PSMAR

  El 20 d’octubre l’Associació d’Economia de la Salut i el PSMAR coorganitzen el III Taller de GestionAES "Entre el impacto de la transformación digital en la gestión sanitaria y la gestión de la transformación digital" en format online.

  més informació

 • 6, 7 i 13 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  10è aniversari Gimbernat Surgical Association

  L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, celebra el seu 10è aniversari i ha organitzat un seguit de conferències els dies 6, 7 i 13 d’octubre a la Sala Josep Marull de l’Hospital el Mar en què es comptarà amb ponents com Jonathan McFarland, president de “The Doctor as Humanist” i professor de la UAB de Madrid, i Neil Mortensen, president del Royal College of Durgeons of England, entre altres. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

  més informació

 • 20 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Entre l'impacte de la transformació digital en la gestió sanitària i la gestió de la transformació digital

  III Taller Gestió clínica i sanitària

  Ell 20 d’octubre, el Parc de Salut Mar i l’Associació d’Economia de la Salut (AES) organitza aquest taller en format virtual. L’objectiu és contribuir a la millora dels serveis d'atenció sanitària per al conjunt de la població, impulsar el debat al voltant d’alternatives que persegueixin l'eficiència i equitat en els sistemes de salut, i contribuir a generar una cultura d'avaluació en el conjunt dels sistemes de salut, abastant des del nivell de les polítiques a la gestió clínica.

  més informació

 • 8 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada de promoció de la recerca en salut mental

  Tu tens la paraula

  La jornada, que es farà el 8 d’octubre a les 10.00 h presencial a la Sala Josep Marull i en streaming al canal youtube de l’Hospital el Mar, té com a objectiu promocionar l'interès i la participació en la recerca entre professionals, usuaris i familiars. La finalitat és apropar la recerca a la població per involucrar-la en els projectes i conscienciar-la dels beneficis de participar-hi. 

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat