Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 6 i 7 de juny de 2019 - Jornades i Cursos

  XXV Seminari Espanyol de l'EDTNA/ERCA

  VI Update de l'ACIN

  L'equip d'infermeria del servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar organitza el 6 i 7 de juny el XXV Seminari Espanyol de la Societat Europea d'Infermeria Nefrològica – VI Update de l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica amb el títol “Una història infermera”

  més informació

 • 24 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  13a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà el 24 de maig a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen la Dra. Inma Royo, del servei de Neurofisiologia, i el Dr. Juan Naves, dels servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 17 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  XXI Reunió del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic

  Organitzada pel Bloc quirúrgica del PSMAR

  El Bloc quirúrgic del Parc de Salut MAR organitza la XXI Reunió del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic, que se celebrarà el dia 17 de maig a les 9.00 hores a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar. La trobada busca compartir coneixements i experiències entre els diferents hospitals que integren el Club tot promovent un espai de debat i de reflexió, i de millora professional. Enguany, referiran i exposaran aspectes relacionats amb la gestió dels blocs quirúrgics, i de les seves interrelacions amb els serveis administratius, logístics i de gestió, de les respectives institucions participants, amb la finalitat de superar desavinences i establir sinèrgies entre els mateixos.  

  més informació

 • Del 13 al 17 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  LXVII Curs de Citologia Hematològica en el Diagnòstic integrat

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 13 al 17 de maig de 2019 se celebra la seixanta-setena edició del Curs de Citologia Hematològica en el Diagnòstic integrat organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 7 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  "Comprenent la PTI"

  Trobada amb pacients organitzada pel servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar

  El 7 de maig a les 16.00 h el servei d’Hematologia de l'Hospital del Mar organitza la trobada amb pacients “Comprenent la PTI”, una oportunitat per apropar-nos i entendre la trombocitopènia immune (PTI), conèixer millor el seu tractament i compartir l'experiència de la mà dels millors especialistes de diferents hospitals de Barcelona. S’abordarà la malaltia en l’adult, l’infant i la dona embarassada, i les dificultats psicosocioemocionals que se’n deriven. També comptarem amb l’experiència d’un pacient, de la mà del qual coneixerem què significa i implica conviure amb la PTI.

  més informació

 • 4 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  Entre Nosaltres. Qualitat de vida i càncer de mama

  3a Jornada participativa

  L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Institut de Recerca de Sant Pau i l'Hospital del Mar organitzen la 3a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, Entre Nosaltres, el dissabte 4 de maig de 2019, al Recinte Modernista de Sant Pau. Entre Nosaltres és una jornada oberta a la ciutadania amb xerrades, col·loquis, tallers i activitats enfocades a informar, orientar, animar i reunir a totes aquelles persones que conviuen amb aquesta malaltia, identifiquen la repercussió social del càncer o simplement se senten vinculades a la causa i estan interessades en conèixer i incorporar pautes de vida saludables al seu dia a dia. En el marc de la jornada s’organitzen una caminada solidària, una bicicletada des de l’Hospital del Mar fins al Recinte Moderniste de Sant Pau i un acte científic el 2 de maig.

  més informació

 • 3 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  IV Jornada sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors

  El 3 de maig a la Sala Josep Marull, la Unitat d’Esclerosi Lateral Amiotròfica de l’Hospital del Mar organitza una jornada adreçada a pacients, familiars i cuidadors. Es tractaran temes com la genètica, els ajuts pel dia a dia, l’alimentació per sonda de gastrostomia, el maneig de les secrecions respiratòries, la donació i l’experiència com a familiar i/o cuidador.

  més informació

 • 3 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  Actualització en Malalties respiratòries. V Edició

  El 3 de maig a la sala 61.327 del Campus Universitari Mar es farà aquest curs adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • 30 d'abril de 2019 - Jornades i Cursos

  Practical workshop of surgical hysteroscopy

  La pràctica clínica actual pretén realitzar procediments cada vegada menys invasius, alhora que segurs i efectius. Amb aquest objectiu, el servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de l’Mar organitza un curs pràctic previ a l'inici del Congrés Mundial d'Histeroscòpia, que tindrà lloc a Barcelona. Durant aquesta jornada, que es farà el 30 d’abril a la sala de Juntes de l’Hospital del Mar, els participants podran observar i aplicar la tècnica làser en histeroscòpia, pel maneig de la patologia endometrial, sota la tutela d'especialistes del nostre centre i internacionals.

  més informació

 • 27 d'abril de 2019 - Jornades i Cursos

  V Jornada Portes Obertes Campus Universitari Mar

  Vine a la Jornada de Portes Obertes del Campus Universitari Mar! Podràs visitar-ne les aules i els laboratoris i conèixer en persona com es formen els futurs professionals de la salut i les ciències de la vida. Aprofita aquesta oportunitat per participar, d'una manera festiva, en les xerrades i les activitats que et permetran veure algunes de les aplicacions dels estudis que s'imparteixen en el nostre campus.

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat