Justificació: importància de l’Atenció Integral en les MTS

Les infeccions de transmissió sexual (ITS) formen un conjunt de patologies d’incidència creixent en la nostra societat. Les especials circumstàncies de la nostra àrea de referència han fet que l’Hospital del Mar sigui un referent en la seva atenció.

Des de l’any 2005, el Departament de Salut ha iniciat un pla de millora de la prevenció i control de les ITS a Catalunya, que consta de tres grans eixos: el reforç i l’ampliació de sistemes de vigilància epidemiològica, la millora de l’efectivitat i l’eficiència de les activitats preventives individualitzades i comunitàries, i l’adequació del model assistencial per a aquestes infeccions.

Per aquest motiu l’AIS Litoral, dins del seu Comitè Operatiu de Vigilància Epidemiològica (COVE) ha desenvolupat un pla d’abordatge coordinat entre l’atenció primària i l’atenció especialitzada, i ha urgit a l’assentament d’un grup de treball en les ITS dins de l’Hospital del Mar.

La finalitat de la Unitat d'Infeccions de transmissió sexual és coordinar els casos que consultin en la nostra àrea de referència. Està formada per professionals de diferents especialitats, oferint així una visió més integrativa d’aquesta patologia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat