Qui som

Som un equip de persones que treballa com una Unitat assistencial multidisciplinària. L'objectiu principal és la consecució de l'excel·lència en el maneig de la pacient amb patologia ginecològica tumoral i pre-neoplàsica. Un equip de professionals que treballa de manera coordinada i unificada mitjançant l'ús de protocols assistencials comuns, la discussió de casos clínics en l'àmbit dels Comitès de Tumors, i la posada al dia mitjançant Sessions Clíniques de periodicitat mensual. El nostre equip aglutina metges/esses especialistes de diferents àrees:

  • Anatomia Patològica: Dra. Belen LLoveras i Dr. Francesc Alameda (Coordinador Adjunt).
  • Ginecologia Oncològica: Dra. Gemma Mancebo (Coordinadora) i Dr. Josep M ª Solé.
  • Oncologia Mèdica: Dra. Laia Garrigós.
  • Oncologia Radioteràpica: Dr. Ismael Membrive i Dra. Anna Reig.
  • Radiologia: Dra. Guadalupe Aguilar i Dr. Juan Sánchez.

També forma part una infermera Gestora de Casos (Àngels Hospital) la funció de la qual és la de fer d'aglutinador i de pont entre la pacient i l'equip mèdic.

Tots els components de l'equip compartim uns mateixos compromisos i objectius assistencials i de gestió, que ens comprometem a avaluar de manera periòdica, aplicant les mesures correctores corresponents si aquestes fossin necessàries. La nostra activitat no seria possible sense la complicitat de cadascun dels serveis respectius implicats i la col· laboració d'altres, com és el cas de l'Assistència Primària o PASSIR en el cas de ginecologia, coordinat per la Dra Elisabeth del Amo, i de la Unitat d'Histeroscòpies diagnòstiques a càrrec del Dr. Sergio Haimovich. Així mateix, comptem amb la col·laboració del Servei d'Epidemiologia en la gestió del Registre de Tumors (Dr. Francesc Macià) i en l'anàlisi dels indicadors de qualitat. Sense oblidar la Psicooncologia a càrrec de la Dra. Inma Ruiz, i Cures Pal·liatives (Dr. Josep Planas), d'ajuda en determinats moments de la malaltia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat