Funcionament de la Unitat

Els pacients són identificats en el moment de l’ingrés per insuficiència cardíaca en el servei de Cardiologia (també en els casos en què es realitza interconsulta a cardiologia per IC). Segons l'evolució clínica i el perfil del pacient es decideix a la reunió multidisciplinar amb les gestores de casos control a la Unitat (telemedicina o congestió refractària segons el pacient), control per gestió de casos i cardiòleg de zona, derivació a PADES a domicili o ingrés en centre de malaltia avançada (segons valoració amb UFIS i desig del pacient i la família) o en alguns casos ingrés en CSS (i després de l'alta poden controlar-se en la Unitat o a primària).

Es deriven també a la UIC pacients (coneguts per la Unitat o no) per a inclusió en el seguiment estructurat (telemedicina) o congestió refractària per part del CUAP, cardiòleg de zona o gestora de casos. Un cop el pacient completa el seguiment estructurat (3-6 mesos segons les característiques) es remet a primària (cardiòleg de zona) o a congestió refractària si té descompensacions freqüents i mal pronòstic.

Els pacients coneixen el dispositiu d'Hospital de Dia, de manera que en cas de descompensació poden contactar amb nosaltres i tractar les descompensacions de manera ambulatòria per evitar ingressos o urgències.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat