Ens mudem!!!

“Canviar és el repte per a créixer i millorar encara més”

Iniciem una nova etapa i l’encarem amb molta il·lusió, compromís renovat i amplies perspectives de futur. El lema “Canviar és el repte per a créixer i millorar encara més” és la nostra darrera aposta. Apostem pels nous models d’aprenentatge, per la nova formació professional, integrada i flexible. Apostem per la innovació, per la qualitat, i, sobretot, apostem pel desenvolupament de les persones.

A partir del mes de setembre d’enguany, l’Escola s’ubicarà en un nou edifici, en l’entorn del campus de ciències de la salut i de la vida de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i de l’Hospital del Mar. Conviurem amb les noves realitats tecnològiques i socials de les professions sanitàries. Reforçarem el nostre objectiu professionalitzador, conjuntament amb les aliances establertes amb les millors institucions sanitàries de Catalunya.

Aquest nou pas endavant i els 30 anys de trajectòria educativa, reconeguts amb el premi a la Innovació Organitzativa atorgat per la Generalitat de Catalunya, i amb el premi Marta Mata a la qualitat educativa del Ministeri d’Educació i Ciència, ens confirmen com a referents dels models educatius basats en la qualitat i la innovació i, al mateix temps, ens estimulen per continuar avançant, creixent i millorant.

Us espero a tots a les noves instal·lacions.

Marian Chavarria
Directora
Abril de 2008

Nova Adreça: Passeig de la Circumval·lació n.8 08003 Barcelona. www.escolabonanova.org.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat