Estades de residents o d'especialistes estrangers

Les estades dirigides a professionals o especialistes en formació d'hospitals estrangers, estan regulades pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que ha de donar la seva autorització.

Per poder valorar i iniciar una tramitació a la nostra institució li preguem que segueixi detingudament les següents instruccions:

 1. Consultar atentament la pàgina web del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, organisme que regula al nostre país totes les estades formatives de professionals o especialistes en formació que desenvolupen la seva activitat a l'estranger.
  http://www.msc.es/profesionales/formacion/estanciasFormativasEx/home.htm
 2. Enviar via e-mail, docencia(ELIMINAR)@psmar.cat, una carta de sol·licitud oficial adreçada a la presidenta de la Comissió de Docència, Dra. Gloria Nohales, signada pel seu cap de servei o per la direcció del centre a què pertany. En aquesta carta hauran d'estar especificats les següents dades:
  • Nom, Especialitat i any de residència de l'interessat
  • Període concret de l'estada formativa sol·licitada
  • Objectius concrets a assolir durant l'estada formativa
 3. A la recepció de la seva carta tramitarem la seva sol·licitud. En cas de ser acceptada pel Servei corresponent i aprovada per la Comissió de Docència, demanarem l'informe de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Un cop rebut aquest informe li farem arribar juntament amb la nostra carta d'acceptació oficial.
 4. Haurà d'enviar la nostra carta d'acceptació, l'informe de la Comunitat Autònoma i la resta de la documentació al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. 
 5. La seva estada amb nosaltres no tindrà validesa sense l'autorització oficial del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat el qual ens notificarà, tant a vostè com a nosaltres, si finalment la seva estada ha estat aprovada.

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat