Joaquín Arribas López

Director de Recerca PSMAR i Director de l'IMIM

Tambés és professor de recerca ICREA al Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), on segueix vinculat i on el seu grup de recerca té projectes en marxa.

El Dr. Arribas va finalitzar els seus estudis de Bioquímica a la Universidad Autónoma de Madrid (1987) on posteriorment va treballar en la regulació de les activitats catalítiques del proteasoma i es va doctorar en Biologia (1991). Patrocinat per una beca del Ministerio de Educación y Ciencia, es va incorporar al Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York (EUA) com a becari postdoctoral (1992-96), on va treballar en el processament proteolític de factors de creixement transmembrana. L'any 1997 es va incorporar al Departament de recerca oncològica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i des de llavors ha dirigit el grup de recerca Factors de Creixement.

L'any 2010 va ser nomenat director del programa d'investigació preclínica de VHIO i l'any 2017 director científic del CIBERONC. La seva recerca ha estat reconeguda pel Premi EMBO Young Investigator Program, Beckman Coultek Award al millor investigador espanyol en Bioquímica i Biologia Molecular.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat