Notícies

11 d'octubre de 2019 - Informació general

X Jornada d’infermeria dels 5 hospitals de Barcelona ciutat

X Jornada d’infermeria dels 5 hospitals de Barcelona ciutat

La desena edició d'aquesta trobada anual es va centrar en el paper del personal d'infermeria i el procés d'hospitalització. La jornada es va celebrar el passat 7 d'octubre a l'Hospital de Sant Pau.

Les infermeres i infermers dels cinc hospitals de la ciutat de Barcelona es van tornar a trobar el dilluns 7 d'octubre a la X Jornada d'infermeria, que aquest cop es va celebrar a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Organitzada per les direccions d'Infermeria dels centres, en aquesta ocasió la trobada va servir per seguir l'evolució en els últims anys en el procés d'hospitalització, així com la integració de nous models assistencials.

Jornada_Infermeria

Les directores d’infermeria dels cinc hospitals de Barcelona ciutat. D’esquerra a dreta, Margarita Esteve Ortega, Emma Goméz Fernández, Lourdes García Zaldívar, Mª Àngels Barba Flores i Gemma Martínez Estalella

La jornada es va articular al voltant de tres taules de debat amb participació de professionals dels diferents centres. En el cas de la taula Alternatives a l'hospitalització, la infermera d'hemodiàlisi de l'Hospital del Mar, Elisabet Tejeda, va parlar de "Coordinació i tecnologia en les tècniques domiciliàries". A la d'Apoderament al pacient i família, Paloma Garcimartín, infermera d'hemodinàmica, va parlar d'"Apoderament en el pacient amb insuficiència cardíaca". Per últim, Dolors Giró, infermera referent, va intervenir a la taula Experiències en Innovació amb la ponència "InferGest. El pacient determina el temps de les cures infermeres".

Jornada_infermeria

Intervenció d’Elisabet Tejeda

Jornada_infermeria

Paloma Garcimartín

Jornada_infermeria

Dolors Giró

La trobada va néixer fa 10 anys, amb el repte de compartir el coneixement i posar en valor les bones pràctiques amb les quals es desenvolupa la professió infermera.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat