Notícies

Setembre de 2019 - Informació general

L’Hospital del Mar inicia la segona fase de la seva ampliació. Pacients i professionals pensen com ha de ser el futur hospital

L’Hospital del Mar inicia la segona fase de la seva ampliació. Pacients i professionals pensen com ha de ser el futur hospital

Nova edició del magazine digital del PSMAR

L'Hospital del Mar avança en els treballs per a la construcció de la segona fase del seu pla d'ampliació, amb la recent contractació dels estudis dels arquitectes barcelonins Pinearq i Brullet-De-Luna per a la redacció del projecte executiu que dibuixarà la distribució dels espais del nou edifici i totes les seves instal·lacions. Un edifici que sumarà 25.000 m2 a la superfície construïda. Si vols conèixer quines millores d’espai i servei es preveuen i el procés de co-creació que s’ha portat a terme, entra al Mar a la xarxa.

A més, t’informem de la visita a l’Hospital del Mar de la Consellera Alba Vergés, de la mostra d’intervenció mural “Leonardo da Vinci al PRBB” al metro de Barcelona i de la posada en marxa de les instal·lacions del nou Centre de Salut Mental de Santa Coloma de Gramenet.

En l’àmbit de la recerca, dissenyem un sistema d'estimulació sensorial nocturna que millora els símptomes de la fibromiàlgia, demostrem l'efectivitat d'un nou tractament per al càncer de bufeta i també que rebre un ronyó d'un donant de més de 80 anys és millor que continuar en diàlisi.

A més, ja pots inscriure’t a la Marxa Nòrdica dels Amics de l’Hospital del Mar. Tot això i més, a la nova edició del Mar a la xarxa.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat