Notícies

30 d'agost de 2019 - Informació general

Participació en el congrés de la Sociedad Chilena de Trasplante

Participació en el congrés de la Sociedad Chilena de Trasplante

La infermera referent de trasplantament renal de l'Hospital del Mar, Anna Bach, ha participat com a ponent convidada al VII congrés d'aquesta entitat.

L'Hospital del Mar ha tingut un paper destacat al VII congrés xilè de trasplantament, organitzat per la Sociedad Chilena de Trasplante, i celebrat del 21 al 23 d'agost a Santiago de Xile. La infermera referent en trasplantament renal del centre, Anna Bach, hi ha assistit com a ponent convidada, per donar a conèixer el programa que s'ha posat en marxa al Servei de Nefrologia per avaluar la fragilitat i el seu impacte en els pacients trasplantats.

Anna_Bach_trasplantament_Xile

Anna_Bach_trasplantament_Xile

L'Anna Bach hi ha realitzat dues presentacions i hi ha dirigit un taller, molt ben valorats tant pels organitzadors com pels assistents. En ells ha explicat els detalls d'aquest programa, pioner en pacients candidats a trasplantament renal a Europa i distingit com a Projecte Estrella pel PSMAR. La iniciativa forma part d'un ambiciós projecte del Servei de Nefrologia, amb el qual s'espera disminuir encara més les complicacions posteriors al trasplantament, i millorar la qualitat de vida dels pacients que se sotmeten a aquesta intervenció per la seva insuficiència renal avançada.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat