Notícies

18 de juliol de 2019 - Informació general

Reconeixement de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a professionals de l’Hospital del Mar

Reconeixement de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a professionals de l’Hospital del Mar

El Dr. Joan Cebamanos, recentment, jubilat, ha rebut el Premi d'Honor a la trajectòria professional, i el Dr. Carles Torrens el Premi d'Excel·lència Professional. D'altra banda, el Dr. Daniel Pérez Prieto, ha estat reconegut amb el Premi Extraordinari que atorga la Comissió de Doctorat de la UAB per la seva tesi doctoral.

La Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia ha reconegut la trajectòria de dos professionals de l'Hospital del Mar. En un acte celebrat el passat 12 de juliol al Palau de la Música Catalana, aquesta entitat va lliurar els seus premis d'Honor i d'Excel·lència entre els seus membres més destacats.

A la categoria de Premi d'Honor, la societat va premiar, entre altres professionals, el Dr. Joan Cebamanos, ja jubilat de la seva activitat a l'Hospital del Mar. Aquest guardó reconeix aquells especialistes que han destacat al llarg de la seva carrera per la seva dedicació plena i exemplar a l'assistència, la docència, la recerca o la gestió en el camp de la cirurgia ortopèdica i la traumatologia.

Premis_SCCOT

El Dr. Joan Cebamanos durant l’acte

A la del Premi d'Excel·lència Professional, aquesta entitat va decidir reconèixer la tasca de tres professionals, entre els quals, el Dr. Carles Torrens, cap de secció d'extremitat superior del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Es tracta d'un reconeixement a especialistes que destaquen per haver-se convertir en referents d'àmbit nacional o internacional en el seu camp específic.

Premis_SCCOT

El Dr. Carles Torrens en el lliurament del Premi d’Excel·lència Professional

D'altra banda, el Dr. Daniel Pérez Prieto, metge adjunt del mateix servei, ha rebut el Premi Extraordinari que atorga la Comissió de Doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona per la seva tesi. El seu treball, presentada ara fa un any, té per títol Etiology, Prevention and Treatment of Infections after Anterior Cruciate Ligament Reconstruction. El tutor va ser el Dr. Joan Carles Monllau, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdia i Traumatologia de l'Hospital del Mar, i la van dirigir ell mateix i els doctors Lluís Puig Verdié, cap de secció del servei, i Andrej Trampuz, de l'Hospital Universitari Charité de Berlín.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat