Notícies

1 de juliol de 2019 - Informació general

Publicat a Editorial UOC el nou manual ‘Evaluación en Psicología Clínica de Adultos’

Publicat a Editorial UOC el nou manual ‘Evaluación en Psicología Clínica de Adultos’

Els doctors Joan Deus i Josep Deví, psicòlegs clínics i neuropsicòlegs, han coordinat aquesta nova publicació, destinada a servir com a manual de referència d'estudiants de Psicologia, a psicòlegs especialistes en psicologia clínica i a psicòlegs generals sanitaris.

L'editorial de la Universitat Oberta de Catalunya acaba de publicar Evaluación en Psicología Clínica de adultos, el nou manual de referència en aquest camp per a estudiants de psicologia i professionals en actiu. Els seus coordinadors són els psicòlegs el Dr. Joan Deus, de la  Unitat de Recerca en Ressonància Magnètica de l'Hospital del Mar i professor agregat del departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la UAB, i el Dr. Josep Deví, de la EAIA de Trastorns cognitius i Psicogeriatria de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) de l'Hospital del Mar i també professor associat del departament de Psicologia Clínica i de la Salut a la UAB. En la seva redacció hi han participat una vintena d'autors, dels quals, 5 tenen relació amb el Parc de Salut Mar, Joan Deus i Josep Deví, així com Laura Forcano, de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), Susanna Garcia, de l'INAD-ASSIR, i Gerard Martínez, de la Unitat de Recerca en Ressonància Magnètica de l'Hospital del Mar.

Manual_Deví_Deus

El Dr. Joan Deus i el Dr. Josep Deví

La publicació del llibre sorgeix de la necessitat de disposar d'un manual de referència per als alumnes del quart curs del grau de psicologia que estudien els criteris d'avaluació en psicologia clínica en pacients adults. Per aquest motiu, es repassen aspectes com l'entrevista clínica, l'avaluació de la personalitat, dels trastorns afectius i altres patologies, així com les eines metodològiques existents i la seva aplicació. Com explica un dels dos coordinadors, el Dr. Josep Deví, es tracta d'una "actualització i revisió exhaustiva de tots els temes en aquest camp, tant pel que fa a les últimes versions d'instruments psicomètrics, com també a escales, qüestionaris, autoinformes, autoregistres i entrevistes clíniques". El manual també va dirigit a psicòlegs especialistes en psicologia clínica i psicòlegs generals sanitaris, per tal d'ajudar a actualitzar la seva formació i millorar la seva pràctica assistencial.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat