Notícies

1 d'abril de 2019 - Guardons

Elisabeth Lafuente rep el premi Jove Talent en Atenció Hospitalària de la Societat Catalano-Balear d’Infermeria

Elisabeth Lafuente rep el premi Jove Talent en Atenció Hospitalària de la Societat Catalano-Balear d’Infermeria

La infermera, responsable de teràpia endovenosa de l'Hospital del Mar, ha estat reconeguda per la seva tasca impulsant noves tècniques en el camp de la inserció de catèters venosos. 

La Societat Catalano-Balear d'Infermeria considera que l'Elisabeth Lafuente, infermera responsable de teràpia endovenosa de l'Hospital del Mar, és un dels joves talents de la professió en l'àmbit de l'atenció hospitalària. Així ho va anunciar el passat 29 de març a través del seu perfil oficial de Twitter. El lliurament dels premis Jove Talent 2019 es farà el pròxim 10 d'abril.

Premi_Jove_Talent

Elisabeth Lafuente

Lafuente ha volgut agrair "a totes les meves companyes i company del Servei de Metodologia, Qualitat i Recerca en Cures Infermeres, per presentar la meva candidatura i creure tant en mi. Aquest premi és una motivació més per a continuar treballant com fins ara". La seva candidatura també va ser impulsada per la Direcció Infermera del centre. En la seva tasca, aquesta infermera, graduada l'any 2007, ha estat la responsable de posar en marxa el Protocol integral d'Atenció al Pacient en la inserció ecoguiada de catèters venosos centrals (PICC) i midlines al centre. Un projecte transversal que dona cobertura a tots els pacients del Parc de Salut Mar. En ell, l'Elisabeth Lafuente ha desenvolupat un rol autònom en la valoració individualitzada, la decisió d'idoneïtat i la col·locació ecoguiada dels dispositius endovenosos.

Premi_Jove_Talent

El premi atorgat per la Societat Catalano-Balear d'Infermeria reconeix un treball que ha permès generar evidència a través del registre de la seva activitat i la difusió que ha fet dels resultats de la seva recerca, fent créixer el coneixement infermer. A la vegada, Lafuente ha desenvolupat un vessant professional com a formadora, tant al mateix hospital com a professionals d'altres centres. Ara ha iniciat el seu doctorat amb la intenció d'obrir una línia de recerca innovadora incorporant-hi les noves tecnologies i amb el benestar del pacient com a centre de la seva activitat. Per tot plegat, ja és una referent a l'àmbit estatal en el seu camp, sent una de les redactores d'un manual de nova creació d'equips de teràpia intravenosa.

 

Els premis Jove Talent

L'objectiu d'aquests guardons és reconèixer la tasca d'infermeres i infermers d'entre 23 i 35 anys, amb talent, capacitat o actitud especial per desenvolupar una activitat amb gran carisma i habilitat.

Elisabeth Lafuente és la segona professional d'infermeria de l'Hospital del Mar reconeguda en aquests guardons. L'any passat, la Societat Catalano-Balear d'Infermeria va atorgar el premi Jove Talent en Gestió a David Iglesias, cap d'Unitat de Neurologia, Neurocirurgia, Unitat d'Ictus, Unitat de la Son, Unitat d'Epilèpsia i Neurofisiologia.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat