Notícies

11 de febrer de 2019 - Informació general

Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència

Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència

#SheInspiredMe

Dilluns 11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència. L'Hospital del Mar i l’IMIM s'han sumat, juntament amb la resta de centres del PRBB, a la proposta que ha fet ISGlobal per a xarxes socials i que han batejat com a #SheInspiredMe Aquesta campanya vol ressaltar el paper d'una dona científica (famosa o no) que ens hagi inspirat. Per a portar-la a terme s'ha demanat algunes investigadores i investigadors que proposessin una investigadora que els hagi inspirat i que ens expliquin el perquè. Aprofitem per a donar-los les gràcies a totes i tots per la seva participació.

La campanya es durà a terme del 7 a l’11 de febrer al Twitter de l'Hospital del Mar i al Twitter de l’IMIM, publicant cada dia dos testimonis. Us animem a retuitejar-la! També s'ha fet una adaptació de la campanya que podeu veure a la capçalera dels seus respectius webs.

S'han preparat també altres activitats per commemorar aquesta data. El mateix dilluns la Dra. Judith Marin, metgessa intensivista a l'Hospital del Mar i investigadora del Grup de recerca en patologia crítica anirà a l'Institut La Salle Barceloneta per explicar als 60 alumnes de batxillerat la seva experiència en una carrera científica.

Finalment, el dilluns de 15 h a 19 h, a la Sala Charles Darwin del PRBB se celebrarà la trobada #viquidonesPRBB amb l'objectiu de donar visibilitat i intentar reduir la bretxa de gènere (en aquest cas, en el camp científic) a la Viquipèdia. S'oferirà cafè i galetes.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat