Notícies

20 de novembre de 2018 - Guardons

La Sociedad Española de Enfermería Nefrológica reconeix la tasca de l’Hospital del Mar

La Sociedad Española de Enfermería Nefrológica reconeix la tasca de l’Hospital del Mar

Un treball de professionals d'infermeria del Servei de Nefrologia ha estat reconegut amb el premi Donación y Trasplante. Un altre ha rebut una beca per al seu desenvolupament.

Dos treballs del personal d'infermeria del Servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar han rebut el reconeixement de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN). Els guardons es van lliurar ahir a Madrid, en el marc del congrés d'aquesta entitat.

Premi_SEDEN

Un moment de l’acte

Percepcions sobre el cos del pacient

El treball Percepciones enfermeras sobre el cuerpo del paciente renal, de Guillermo Pedreira, Mariela Patricia Aguayo i Ernestina Junyent, ha rebut la beca Jandry Lorenzo 2018 de la SEDEN. Aquest treball analitza la percepció que el personal d'infermeria té sobre com la malaltia afecta el cos i la corporalitat dels pacients. Es tracta d'un estudi qualitatiu, que vol valorar la visió que pot tenir el malalt del seu propi cos, més enllà dels efectes curatius del tractament.

 

Fragilitat en el pacient trasplantat

En aquest cas es tracta d'un projecte del Servei de Nefrologia que ja ha rebut diversos reconeixements. El treball Pacientes frágiles: evolución postrasplante, analitza l'evolució post trasplantament dels pacients fràgils. Segons els resultats, els pacients classificats amb algun grau de fragilitat presenten un 30% més de complicacions que la resta. Actualment s'està treballant amb un equip multidisciplinari per poder dissenyar intervencions prèvies a la cirurgia per poder millorar els resultats d'aquest grup de pacients. El treball el signen Anna Bach, Aida Martínez, María Vera Casanova, Yolanda Castillo, Anna Faura i Ernestina Junyen i ha rebut el premi Donación y Trasplante de la SEDEN.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat