Notícies

30 de maig de 2018 - Informació general

El PSMAR, primera elecció per als MIR a Catalunya en les especialitats de Nefrologia, Aparell Digestiu, Obstetrícia Ginecologia i Medicina Preventiva i Salut Pública

El PSMAR, primera elecció per als MIR a Catalunya en les especialitats de Nefrologia, Aparell Digestiu, Obstetrícia Ginecologia i Medicina Preventiva i Salut Pública

S'han cobert totes les places que s'oferien, 62. El centre també ha estat la segona elecció a les especialitats de Psiquiatria, Obstetrícia i Ginecologia, Endocrinologia i Reumatologia.

El PSMAR i la seva oferta docent han tornat a resultar atractius per als estudiants que han aprovat les proves de Formació Sanitària Especialitzada (MIR, FIR, IIR, PIR). Aquest any, de nou, s'han cobert totes les places que s'oferien, 62, i a més, el nombre d'especialitats escollides en primera, segona o tercera opció han estat 12.

Resident_rehabilitació

En aquest sentit, l'oferta dels serveis de Nefrologia, Aparell Digestiu, Obstetrícia i Ginecologia i Medicina Preventiva i Salut Pública han estat la primera elecció a Catalunya en les seves especialitats. En la segona, els futurs residents de Catalunya han escollit fer la seva residència als serveis de Psiquiatria, Obstetrícia i Ginecologia, Endocrinologia i Reumatologia de l'Hospital del Mar, i en la tercera, a Radiodiagnòstic, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Preventiva i Salut Pública i Geriatria.

Resident_laboratori

Resident_oftlamologia

Al conjunt de l'Estat, els MIR han escollit l'Hospital del Mar en tercer lloc a l'especialitat de Nefrologia, en el quart a Reumatologia i en el cinquè a Medicina Preventiva i Salut Pública. Psiquiatria ha estat la sisena elecció, Endocrinologia, la setena i Obstetrícia i Ginecologia, la novena.

Resident_farmacia

Resident_obstetricia

Els atractius del PSMAR

Els residents al PSMAR destaquen com un dels seus principals atractius la seva proximitat a la universitat i al Parc de Recerca Biomèdica, el PRBB, on se situa l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM). També la innovació en eines informàtiques docents i l'elevat nivell dels tutors. L'oferta del centre és important, s'hi formen residents de 36 especialitats, i la seva dimensió és ideal per a realitzar una formació exitosa.

Resident_hematologia

Residents_farmàcia

Comiat i benvinguda als residents

Acte_residents_2018

El Dr. Julio Pascual ha estat l’encarregat d’obrir l’acte

 

La incorporació dels nous residents al PSMAR coincideix amb la finalització de la promoció prèvia i amb l'acte de comiat i benvinguda que s'ha celebrat aquest 30 de maig. 71 residents acaben la seva residència i 73 la comencen. Un acte que serveix per agrair als residents haver escollit la institució per completar la seva formació i que inclou també als residents de Medicina Familiar i Comunitària i als de Medicina del Treball.

Acte_residents_2018

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat