Notícies

12 de maig de 2018 - Informació general

Nova edició de la jornada #1000RAONS per la recerca en càncer de mama

Nova edició de la jornada #1000RAONS per la recerca en càncer de mama

El passat mes d'octubre l'Associació Front Marítim Barceloneta (AFMB) va posar en marxa la iniciativa #1000raons per la recerca en càncer de mama, coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mamai amb l'objectiu de realitzar accions de captació de fons per als diversos projectes de recerca que es realitzen a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

La sensibilització per la prevalença d'aquesta patologia, 1 de cada 8 dones la desenvoluparan, i la proximitat d'un gran centre de recerca com és l'Hospital del Mar ha estimulat als associats de l'entitat per engegar la campanya. Segons l'Associació Espanyola Contra el Càncer, el de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món, a excepció dels càncers de pell no melanomes. A Catalunya la taxa d'incidència és de 83,9 casos per cada 100.000 habitants.

Per tot plegat, l'AFMB ha convidat a tothom a col·laborar a la tasca de l'Hospital del Mar, tenim més de #1000raons per contribuir-hi!

En aquesta nova edició s'ha programat un gran esdeveniment el dia 12 de maig al Parc de la Barceloneta, on els assistents gaudiran d'una jornada plena d'activitats amb Robòtica (Edukative), Surfset i Surfskate (Maresme Wafe), activitats esportives, tallers i manualitats infantils (talleres infantiles bcn), conta contes / llibres (Kids & Books), Jumping clay (eixos creatius), classes de Costura (Vernitas), Skate (Doctown Escola de Skate & Skate Camp), jocs gegants infantils, pinta cares i un show cooking amb degustacions de plats, postres i refrescos, entre d'altres activitats.

Les entrades es poden adquirir a atrapalo.com (Evento familiar #1000 raons). L'entrada és gratuïta pels nens i té un cost de 7 € pels adults (com a donatiu per la recerca en càncer de mama a l'Hospital del Mar).

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat