Notícies

4 de maig de 2018 - Informació general

L’Hospital del Mar torna a ser l’amfitrió del programa d’intercanvi científic de l’ESSKA

L’Hospital del Mar torna a ser l’amfitrió del programa d’intercanvi científic de l’ESSKA

Una vintena de joves cirurgians europeus i americans han visitat Catalunya per formar-se en cirurgia de traumatologia i ortopèdia aplicada a l'esport.

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar ha estat un dels amfitrions del programa combinat d'intercanvi científic que organitza la Societat Europea de Traumatologia de l'Esport, Cirurgia de Genoll i Artroscòpia (ESSKA) amb l'Associació Americana d'Ortopèdia i Medicina de l'Esport (AOSSM). El centre, amb quatre altres hospitals europeus, Lió, Bolonya, Luxemburg i Berlín, ha acollit a una vintena de professionals, que han aprofitat la seva estada a Catalunya per avançar en el coneixement de la cirurgia de traumatologia i ortopèdia aplicada a la medicina esportiva.

Grup_programa_ESSKa

Participants i docents del programa

 

El Dr. Joan Carles Monllau, cap del servei, ha qualificat "d'un honor acollir de nou aquesta cita. És la tercera vegada que ens convertim en amfitrions d'aquest programa, fet que demostra el prestigi de l'Hospital del Mar en aquest camp". La visita, celebrada entre els dies 26 i 30 d'abril, ha consistit en una jornada científica, una jornada de quiròfan, amb 5 casos, i una sessió amb cadàvers a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre els professors, a banda del Dr. Monllau, també han participat el Dr. Carlos Torrens, cap de secció d'extremitat superior del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i el Dr. Daniel Pérez-Prieto, adjunt del mateix servei.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat