Notícies

13 d'abril - Informació general

David Iglesias, premi Jove Talent en Gestió de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

David Iglesias, premi Jove Talent en Gestió de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

L'entitat va lliurar ahir la segona edició dels Premis SCBI per a joves talents en infermeria.

David Iglesias, cap d'unitat de Neurologia, Neurocirurgia, Unitat d'Ictus, Unitat de la Son, Unitat d'Epilèpsia i Neurofisiologia, ha estat escollit per la Societat Catalanobalear d'Infermeria com un dels talents joves en infermeria 2018. Iglesias, que també és el coordinador dels lliterers de tot el PSMAR, ha rebut el premi en la categoria de gestió, un reconeixement a la seva carrera professional i la seva capacitat de lideratge i impuls a la innovació, que el situa, segons l'SCBI com un dels joves professionals que tindran impacte en el futur de la professió infermera.

Premi_Talent

La Dra. Olga Pané, Lourdes García Zaldívar, David Iglesias, Laia Lacueva i Encarna Muñoz

 

La intenció de la societat amb aquests premis és fer una Smart List de joves infermeres i infermers amb talent capacitat o actitud especial per desenvolupar una activitat amb gran carisma i habilitat. Una nova generació de professionals que, segons David Iglesias, volen impulsar una "infermeria que necessita un canvi, sobretot a l'àmbit hospitalari. En el meu cas, crec fermament en la necessitat de fer-ho, m'ofereixo a aportar eines per aconseguir aquest canvi". La seva candidatura la va promoure el Grup de Suport a la Recerca en Infermeria del Servei de Metodologia, Qualitat i Recerca en Infermeria del PSMAR.

Premi_Talent_grup

Els guanyadors de la 2ª edició dels Premis Talent

 

Fora de l'àmbit hospitalari, David Iglesias és el president de la Societat Espanyola d'Infermeria Neurològica (SEDENE) i aquest any finalitzarà el màster en Direcció d'Institucions Sanitàries. També iniciarà el seu programa de doctorat en aquest camp.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat