Notícies

18 d'octubre de 2013 - Guardons

El projecte ICOR certificat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries del Departament de Salut com a Projecte de Qualitat del Sistema Nacional de Salut

El projecte ICOR certificat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries del Departament de Salut com a Projecte de Qualitat del Sistema Nacional de Salut

L'any 2012, el Departament de Salut va encarregar a l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la creació de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS), com a instrument aglutinador de les experiències innovadores en gestió implementades per les organitzacions sanitàries. L’objectiu de l’Observatori és recollir, validar, ordenar i valoritzar el coneixement generat dins del sistema sanitari de Catalunya a partir de les experiències d’innovació que s’estan desenvolupant per part dels diferents agents del sistema. Des d'aleshores l'OIGS ha identificat i recopilat gairebé 80 experiències innovadores.

El projecte ICOR de teleassistència sanitària domiciliària en pacients amb insuficiència cardíaca mitjançant telemedicina ha rebut el Certificat de Qualitat, convertint-se en un referent per al nostre sistema sanitari. El projecte està liderat pel Dr. Josep Comín, coordinador de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'Hospital del Mar.

En el marc de la celebració de la II Jornada de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) es va fer el lliurament del certificat a les 16 millors experiències que, fins el moment, han aconseguit una certificació de qualitat del procés d’avaluació.

Durant el 2013, l’Hospital del Mar també va inscriure el projecte d'Agenda Virtual com a Estratègia de Gestió dels Pacients Diabètics en col·laboració amb el SAP Litoral-Esquerra de l’ICS i que lidera la Dra. Juana Flores, coordinadora del servei d'Endocrinologia de l'Hospital del Mar. Actualment aquest projecte està en fase d’avaluació per l’AQuAS com a experiència potencialment aplicable a tot els sistema sanitari català.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat