Notícies

13 de desembre de 2011 - Guardons

El Programa d'Insuficiència Cardíaca, liderat pel Dr. Josep Comín, guardonat amb el 10è Premi Càtedra Pfizer en Innovació i Excel·lència en Gestió Clínica

El Programa d'Insuficiència Cardíaca, liderat pel Dr. Josep Comín, guardonat amb el 10è Premi Càtedra Pfizer en Innovació i Excel·lència en Gestió Clínica

En el marc del Fòrum "Innovación en gestión clínica en tiempos de crisis", organitzat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, l'Hospital General Universitari de València i la Fundació Pfizer, es va fer entrega del 10è Premi Càtedra Pfizer en Innovació i Excel·lència en Gestió Clínica. En aquesta edició el premi s'ha atorgat al Dr. Josep Comín, coordinador de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'Hospital del Mar, pel treball "Un modelo integral de atención a los pacientes con insuficiencia cardiaca." L'objectiu del premi és reconèixer i incentivar els avenços que s'estan realitzant en gestió clínica en els serveis sanitaris del nostre país.

El model d'atenció de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca (IC) de l'Hospital del Mar es basa en el desenvolupament del Chronic Care Model i dels Programes de Gestió de Patologies per a millorar l'abordatge de totes les condicions cròniques. Per aquest motiu s'han realitzat una sèrie de transformacions en l'atenció al pacient crònic com són: atenció integral i multidisciplinària, coordinació entre atenció especialitzada i atenció primària, canvis en el model d'atenció al pacient ambulatori, potenciar la intervenció de personal no facultatiu en aquests programes i incloure la monitorització de resultats en salut en el procés de treball.

L'objectiu d'aquest model integral d'atenció al pacient amb IC és millorar la mortalitat, morbiditat, qualitat de vida i nivell d'autocura dels pacients. Per això, ha situat al pacient amb IC en el centre del procés, derivant en una forma d'atenció més eficient.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat