Notícies

11 de novembre de 2010 - Guardons

Professionals del Servei de Medicina Interna-Infecciosa de l'Hospital del Mar i de l'IMIM guardonats en el darrer Congrés de la Societat Espanyola de Recerca Òssia i Metabolisme Mineral (SEIOMM)

Professionals del Servei de Medicina Interna-Infecciosa de l'Hospital del Mar i de l'IMIM guardonats en el darrer Congrés de la Societat Espanyola de Recerca Òssia i Metabolisme Mineral (SEIOMM)

Els guardonats són Guy Yoskovitz, Adolf Díez i Xavier Nogués

En el darrer congrés de la Societat Espanyola de Recerca Òssia i Metabolisme Mineral (SEIOMM), professionals del Servei de Medicina Interna-Infecciosa de l'Hospital del Mar i de l'IMIM van ser guardonats amb diferents premis.

 

Guy Yoskovitz, investigador del Grup de Recerca Genètic de l'osteoporosi de l'IMIM, va ser guardonat amb el Premi a l'Investigador Jove menor de 35 anys per l'estudi "Ausencia de asociación de polimorfismos funcionales en los genes RANK y RANKL con la DMO en la cohorte de mujeres posmenopáusicas barcos." En aquest estudi també han participat altres investigadors de l'Hospital del Mar com Roberto Güerri, Lluís Pérez-Edo, Leonardo Mellibovsky, Xavier Nogués i Adolf Díez. 

En el mateix congrés es va atorgar el premi al millor pòster pel treball "Fracturas prevalentes en mujeres postmenopáusicas en tratamiento para la osteoporosis en Europa: relación entre el tipo de traumatismo, el estado menopáusico y la localización de la fractura". El Dr. Adolf Díez, Cap del Servei de Medicina Interna-Infecciosa de l'Hospital del Mar i investigador de l'IMIM, és el primer signant d'aquest treball.

El Dr. Xavier Nogués, metge del Servei de Medicina Interna-Infecciosa de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de Recerca Genètic de l'Osteoporis de l'IMIM, va guanyar una beca de recerca sobre genètica en el camp de la patologia metabòlica pel treball realitzat conjuntament amb el Servei d'Oncologia i que porta per títol “Efecto sobre la salud ósea de los inhibidores de la aromatasa en mujeres posmenopáusicas con cáncer de mama. Respuesta clínica y estudio genético en relación a la osteoporosis y aparición de artralgias.”

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat