Notícies

30 de setembre de 2009 - Guardons

Primer premi convocatòria Premi Argó

Primer premi convocatòria Premi Argó

Atorgat a Xavier Usarralde Pevidal, alumne de segon del CFGS d’anatomia patològica i citologia

En Xavier Usarralde Pevidal, alumne de segon del Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) d’anatomia patològica i citologia durant el curs passat (08-09), ha estat el guanyador del primer premi de la VI edició del premi Argó a projectes de CFGS, convocat per la UAB.

En Xavier Usarralde, avalat per l’Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària, va presentar al premi el treball de crèdit de síntesi, titulat “Optimización de metodologías histológicas sobre diferentes muestras en estudios de células madre y medicina regenerativa”.

El treball va estar realitzat al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) i supervisat per la seva tutora en el centre de treball, la Dra. Mercè Martí, cap de servei de Histology and Bioimaging del CMRB.

El treball de recerca consistia en la millora dels protocols emprats en estudis amb cèl·lules mare, per tal d’optimitzar materials i recursos. Els resultats i conclusions que es van obtenir fruit d’aquest treball han estat incorporats als protocols de treball del CMRB.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat