Notícies

6 de maig de 2024 - Informació general

La higiene de mans, clau per prevenir infeccions

La higiene de mans, clau per prevenir infeccions

Dia Mundial Higiene de Mans

Els centres de l'Hospital del Mar tornen a celebrar el Dia Mundial de la Higiene de Mans, aquesta vegada el 6 de maig, per promoure entre professionals i usuaris la importància d'aquesta pràctica a l'hora de controlar infeccions.

El 5 de maig se celebra a tot el món el Dia Mundial de la Higiene de Mans. Una iniciativa de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per promoure el coneixement i el desenvolupament de les capacitats dels treballadors sanitaris sobre aquesta qüestió. Una iniciativa que impulsa des de l'any 2009 i a la qual s'ha sumat l'Hospital del Mar.

Higiene_de_mans_2024

Higiene_mans_2024

Amb el lema 'La higiene de mans prevé les infeccions', l'equip del Programa de Control d'Infeccions porta a terme, aquest 6 de maig, alguns jocs de coneixements sobre la higiene de mans a l'Hospital del Mar per conscienciar els professionals sanitaris sobre una pràctica que s'ha demostrat que és la més efectiva per a la prevenció d'infeccions. Professionals i usuaris també podran demostrar si fan una correcta higiene de mans amb la màquina d'escàner Semelweis, que servirà per certificar-ho.

Higiene_mans_2024

Higiene_mans_2024

La implicació de tots i totes és vital. Un compromís per reforçar l'aprenentatge a través d'una formació innovadora, per conscienciar de la importància d'aquestes pràctiques i avaluar-les. Aturem les infeccions amb la higiene de mans.

 

Enllaços relacionats https://seguretatdelspacients.gencat.cat/ca/professionals/projectes_de_seguretat_dels_pacients/higiene-de-mans/

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat