Notícies

29 d'abril de 2024 - Informació general

Doble premi de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital del Mar

Doble premi de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital del Mar

Dos treballs del Servei de Medicina Física i Rehabilitació han rebut els premis al millor treball i al millor pòster a les 34 jornades de la societat, celebrades a Barcelona els dies 18 i 19 d'abril.

La Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació ha premiat dos treballs del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital del Mar presentats a la seva 34 reunió. Han rebut els guardons com a millor treball i com a millor pòster.

Premi_Rehabilitació

La Dra. Carolina Acuña amb la Dra. Conxita Closa, presidenta de la SCMFiR

El premi al millor treball l'ha rebut l'estudi 'Efecte de la rehabilitació amb teràpia de restricció de flux sanguini sobre el trofisme de quàdriceps després de reconstrucció de lligament creuat anterior', de Carolina Acuña Pardo, Paula Hoz San Bartolomé, Mariona Coll Molinos, Rubén Valero Valero, Marta Tejero Sánchez i Ester Marco Navarro. En ell s'analitza la utilització d'aquest tipus de teràpia, un entrenament de força muscular que es fa servir en medicina esportiva, en un context clínic, amb pacients a qui s'ha sotmès a una reconstrucció del lligament creuat anterior de genoll.

Premi_Rehabilitació

La Dra. Marina Álvarez amb Dra. Conxita Closa i la Dra. Maria José Durà, vicepresidenta de la SCMFiR

En el cas del premi al millor pòster, ha estat per al treball 'Equimosi i edema després d'artroplàstia de maluc i genoll', de Marina Álvarez Rubio, Paula Hoz San Bartolomé, Marta Tejero Sánchez, Geraldine Yulibeth Curbelo Peña, Camelia Barrera de Paz i Roser Belmonte Martínez. A través d'una mostra d'una norantena de pacients, s'hi analitza la presència d'equimosi després de l'artroplàstia de genoll i maluc, una complicació que pot interferir en la rehabilitació postoperatòria.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat