Notícies

26 de març de 2024 - Informació general

Suma’t al nou Hospital del Mar. Jornada de Portes Obertes per a futurs residents

Suma’t al nou Hospital del Mar. Jornada de Portes Obertes per a futurs residents

Gairebé ple absolut a la Sala Josep Marull per seguir la Jornada de Portes Obertes per a residents d'aquest 2024. La sessió, celebrada el 26 de març, ha estat seguida per més de 200 futurs i futures residents.

Prop de 200 persones s'han citat aquest 26 de març a la Sala Josep Marull per seguir la Jornada de Portes Obertes per a residents de l'Hospital del Mar. En el cas dels futurs i futures residents de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Oftalmologia i Medicina Física i Rehabilitació, la jornada s'ha celebrat a la sala d'actes del Centre Esperança.

Jornada_portes_obertes_residents

Organitzada per la Comissió de Docència, la jornada ha servit per orientar als nous metges i metgesses a l'hora d'escollir el centre on volen iniciar la seva trajectòria professional. Així, han pogut conèixer l'Hospital del Mar i els seus ambiciosos plans de futur. De fet, els nous residents començaran el seu procés de formació a les noves instal·lacions del projecte d'ampliació del centre, que estan entrant en servei al llarg del 2024.

Jornada_portes_obertes_residents

Jornada_portes_obertes_residents

En aquest sentit, el Dr. Robert Güerri, adjunt a la Direcció Assistencial i Mèdica i cap de secció del Servei de Malalties Infeccioses, ha explicat als i les assistents que l'Hospital del Mar "és una opció que heu de considerar seriosament, és un bon lloc per formar-se i per treballar. Som un hospital que té vocació d'anar a més i això ho veureu si ens escolliu". En aquest sentit, la coordinadora de Docència, Formació i Recerca de la Direcció Infermera, Azucena Justicia, ha volgut afegir que "si veniu aquí seguir la vostra formació, la conciliació de l'aprenentatge i de la qualitat de vida, a l'Hospital del Mar és el lloc ideal per aconseguir-la".

 

Abans de donar pas als actuals residents, encarregats de resoldre els dubtes sobre la residència a l'Hospital del Mar, la Dra. Gloria Nohales, presidenta de la Comissió de Docència, ha destacat que "el professional ben cuidat i que pot conciliar, és un professional més segur per a la comunitat, que és el motiu pel qual estem aquí, servir a la comunitat".

Jornada_portes_obertes_residents

Jornada_portes_obertes_residents

La jornada s'ha tancat amb la visita dels diferents serveis escollits, amb la guia dels residents que s'hi estan formant.  

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat