Notícies

7 de març de 2024 - Informació general

L’Hospital del Mar repeteix com el quart hospital amb més seguidors a X de l’Estat

L’Hospital del Mar repeteix com el quart hospital amb més seguidors a X de l’Estat

Frega ja els 28.000 seguidors en aquesta xarxa social, abans anomenada Twitter. El seu nombre s'ha incrementat prop d'un 5%, segons el rànquing elaborat per socialmediatica.com.

L'Hospital del Mar continua sent, un any més, un dels que suma més seguidors a la xarxa social X, l'antic Twitter. Ja en són prop de 28.000 en data de 4 de febrer, segons dades del rànquing elaborat pel blog socialmediatica.com, de l'analista Richard Fernández Cid. Aquestes dades mantenen el centre com el quart de l'Estat, només superat per l'Hospital Clínic, l'Hospital Vall d'Hebron i l'Hospital Sant Joan de Déu.

Durant el 2023, el nombre de seguidors es va incrementar el 4,62%. També es va mantenir el creixement, de gairebé el 20%, en continguts audiovisuals. Cal afegir els 10.500 seguidors del perfil de l'Institut de recerca de l'Hospital del Mar i els prop de 1.200 de l'Institut de Formació Professional Sanitària.

En aquest llistat també apareixen l'Hospital La Fe de València, la Clínica Universitària de Navarra, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital La Luz de Madrid, l'Hospital Universitari Infanta Elena de Madrid i l'Hospital Universitari Rey Juan Carlos, també de Madrid.

L'Hospital del Mar també té perfils a Instagram (@hospitaldelmar), YoutubeLinkedin, Threads i Tik Tok.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat