Notícies

5 de març de 2024 - Informació general

La Dra. Andrea Castellví, investigadora emergent a l’American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine

La Dra. Andrea Castellví, investigadora emergent a l’American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine

La revista de l'American Thoracic Society (ATS) ha destacat onze investigadors i investigadores a la seva darrera edició. La Dra. Castellví, que actualment és fellow de recerca al Toronto General Hospital Research Institute, és l'única seleccionada de l'Estat.

La Dra. Andrea Castellví, metgessa adjunta del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar, ha estat seleccionada com una de les investigadores emergents per la revista de l'American Thoracic Society (ATS). És l'única procedent de l'Estat entre els onze investigadors i investigadores seleccionats per la seva contribució destacada a la darrera edició de la publicació.

Andrea_Castellví

La Dra. Andrea Castellví

La Dra. Castellví és una de les autores de l'article The Rise of Adaptive Platform Trials in Critical Care que publica la revista de la societat, l'American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine. En ell s'analitza el paper de les plataformes d'assajos adaptatives com a noves formes d'accelerar l'avaluació i descobriment en medicina intensiva. El treball analitza les oportunitats i desafiaments per la seva implantació i impacte.

 

Estada al Canadà

En aquests moments, la Dra. Castellví porta a terme una estada formativa al Toronto General Hospital Research Institute, sota la supervisió del Dr. Ewan Goligher. La seva recerca se centra en la fisiologia respiratòria, la ventilació mecànica i el monitoratge avançat per a pacients crítics, buscant vies per millorar la ventilació mecànica en pacients amb insuficiència respiratòria hipoxèmica aguda per millorar el seu pronòstic.

 

Article de referència

PRACTICAL, PANTHER, TRAITS, INCEPT, and REMAP-CAP investigators. The Rise of Adaptive Platform Trials in Critical Care. Am J Respir Crit Care Med. 2024 Mar 1;209(5):491-496. doi: 10.1164/rccm.202401-0101CP. PMID: 38271622.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat