Notícies

20 de febrer de 2024 - Informació general

El Dr. Daniel Guinart s’incorpora al Programa d’Excel·lència Investigadora de la Sociedad Española de Psiquiatría y Salud Mental

El Dr. Daniel Guinart s’incorpora al Programa d’Excel·lència Investigadora de la Sociedad Española de Psiquiatría y Salud Mental

Ho fa com a Investigador de Referència, la categoria més alta possible. Un fet que reconeix la seva activitat investigadora en els darrers anys.

El Dr. Daniel Guinart, psiquiatre consultor de la Unitat de rehabilitació psicosocial i esquizofrènia resistent al tractament de l'Hospital del Mar i investigador al seu institut de recerca, ha assolit la categoria d'Investigador de Referència de la Sociedad Española de Psiquiatría y Salud Mental (SEPSM). Un reconeixement a la seva tasca i que s'inscriu al Programa d'Excel·lència Investigadora de l'entitat.

Daniel_Guinart

El Dr. Daniel Guinart

Aquesta categoria és la més alta que concedeix la societat. Per assolir-la, cal arribar als 50 punts de factor d'impacte en revistes científiques en els darrers cinc anys o bé 100 punts acumulats durant tota la carrera professional.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat