Notícies

30 de gener de 2024 - Informació general

Margarita Esteve, nova presidenta del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (Hospital del Mar)

Margarita Esteve, nova presidenta del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (Hospital del Mar)

Relleva en el càrrec a Joan Puigdollers, que ha ocupat la presidència del consorci en els darrers vuit anys.

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha signat aquest 30 de gener el nomenament de Margarita Esteve com a nova presidenta del Consell Rector del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (Hospital del Mar). Pren el relleu de Joan Puigdollers, que deixa el càrrec després de vuit anys al capdavant de la institució.

Margarita_Esteve

Margarita Esteve

La nova presidenta és diplomada en infermeria especialitzada en pediatria, amb formació en administració i gestió en cures d'infermeria, gestió d'equips per ESADE i lideratge de les organitzacions per la Universitat de Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional a diversos centres, amb un període, entre els anys 1986 i 1990, com a cap d'àrea d'infermeria a l'Hospital de l'Esperança. Ha estat Directora d'Infermeria a l'Hospital de la Creu Roja de l'Hospitalet, al Consorci Sanitari de Mataró, al Consorci Sanitari del Maresme i, del 2008 al 2021, a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Margarita Esteve ha estat membre de la junta de govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, consellera del Consell Plenari del Consell d'Infermeres i infermers de Catalunya i presidenta de l'Associació Catalana de Direccions Infermeres, entre altres càrrecs. Té una dilatada carrera com a docent i és autora d'una vintena de publicacions.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat