Notícies

11 de desembre de 2023 - Informació general

S’incrementa la presència de professionals de l’Hospital del Mar al rànquing World’s Top 2% Scientist de la Universitat d’Stanford

S’incrementa la presència de professionals de l’Hospital del Mar al rànquing World’s Top 2% Scientist de la Universitat d’Stanford

La Universitat d'Stanford ha publicat una nova edició d'aquest llistat, que té en compte els científics i científiques més citats en diverses disciplines, dividits en 22 camps de coneixement. Aquesta vegada, l'Hospital del Mar i l'Hospital del Mar Research Institute, assoleixen la xifra rècord de 33 professionals presents al rànquing.

L'Hospital del Mar i l'Hospital del Mar Research Institute han assolit una xifra rècord de professionals, amb 33, presents a la nova edició del World's Top 2% Scientist, un rànquing elaborat per la Universitat d'Stanford, als Estats Units, que recull els científics i científiques més destacats del món, entre més de vuit milions de professionals de la ciència en actiu. Es tracta de dos llistats. Un d'ells té en compte el conjunt de la seva carrera a partir de les cites a les revistes científiques. El segon fa el mateix, però s'elabora amb les dades dels últims anys.

 

En el rànquing que s'acaba de publicar hi figuren professionals que exerceixen o han exercit la seva tasca investigadora a l'Hospital del Mar o al seu institut de recerca. És el cas de Joan Albanell, Jordi Alonso, Francisco Álvarez Lerma, Joaquín Arribas, Esther Barreiro, Xavier Castells, Francesc Colom i Marta Crespo. També Rafael de la Torre, Mara Dierssen, Adolfo Díez Pérez i Roberto Elosua. Als llistats també entren Laura Furlong, Fernando García Benavides, Antonio García de Herreros, Joaquim Gea, Ana Giménez Arnau i Luis Grande.

 

Entre els científics i científiques més citats hi trobem Juan Pablo Horcajada, Jaume Marrugat, Jordi Mestres, Julio Pascual, Manuel Pera, Luis Pérez Jurado, Miquel Porta, Óscar Pozo i Jesús Pujol. Per últim, també hi trobem Jaume Roquer, Helmut Schröder, Jordi Segura, Antoni Sitges-Serra, Marc Suárez Calvet i Marta Torrens.

 

Podeu consultar els llistats en aquest enllaç.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat