Notícies

28 de novembre de 2023 - Informació general

La Dra. Lluïsa Sorli i el Dr. Luis Molina, premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

La Dra. Lluïsa Sorli i el Dr. Luis Molina, premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

El COMB premia 53 professionals de diferents àmbits assistencials i a quatre equips assistencials multidisciplinaris.

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha distingit dos professionals de l'Hospital del Mar a l'edició de l'any 2023 dels Premis a l'Excel·lència Professional que atorga la institució. Es tracta del Dr. Lluís Molina, cardiòleg ja jubilat, i la Dra. Lluïsa Sorli, metgessa adjunta del Servei de Malalties Infeccioses. Els guardons s’han lliurat en un acte a l'Auditori Axa aquest 27 de novembre.

Lluís_Molina

El Dr. Lluís Molina

Lluïsa_Sorli

La Dra. Lluïsa Sorlí

Aquests premis reconeixen les trajectòries professionals basades en el compromís, l'honestedat, l'altruisme, la integritat i l'excel·lència. En el cas del Dr. Molina, ha rebut el premi a la categoria d'altres àmbits assistencials, i la Dra. Sorli a la de medicina d'atenció hospitalària.

Premis_COMB_2023

En aquesta edició, el COMB ha reconegut la tasca de 53 professionals de diferents àmbits assistencials, que han destacat durant l'any per la seva excel·lència i el seu recorregut professional. També a quatre equips assistencials multidisciplinaris que han destacat en els últims dotze mesos per la seva tasca professional i treball en equip. Els Premis a l'Excel·lència Professional s'atorguen des de l'any 2004 en els àmbits de la medicina hospitalària, l'atenció primària, la salut pública i mental, l'atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l'educació mèdica i les humanitats mèdiques.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat