Notícies

27 de novembre de 2023 - Informació general

Premi a la trajectòria professional del Dr. Antoni Bulbena

Premi a la trajectòria professional del Dr. Antoni Bulbena

La Sociedad Española de Psiquiatría ha reconegut la tasca del Dr. Bulbena, director emèrit de Docència i Recerca de l'Institut de Salut Mental de l'Hospital del Mar i catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona. El lliurament del premi s'ha fet en el marc del congrés nacional de Psiquiatria, celebrat a Salamanca.

El Dr. Antoni Bulbena ha rebut el Premio a la Trayectoria Profesional de la Sociedad Española de Psiquiatría y Salud Mental, dins els actes del XXVI congrés nacional de psiquiatria que organitza aquesta associació. El lliurament del guardó s'ha fet aquest 24 de novembre, al Palau de Congressos de Salamanca.

Premi_Dr_Bulbena

Aquest premi, atorgat per unanimitat del comitè executiu de la societat, reconeix la tasca del Dr. Bulbena, director emèrit de Docència i Recerca de l'Institut de Salut Mental de l'Hospital del Mar i catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Premi_Dr_Bulbena

 

El Dr. Antoni Bulbena

Llicenciat en Medicina i Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Dr. Bulbena, està doctorat en Medicina per la Universitat de Barcelona i en Psiquiatria per la Universitat de Cambridge. És el director emèrit de Docència i Recerca de l'Institut de Salut Mental de l'Hospital del Mar i catedràtic a la UAB, on dirigeix el Departament de Psiquiatria i Medicina Legal i és el responsable del programa de doctorat del departament.

 

El Dr. Bulbena ha desenvolupat la seva carrera assistencial a l'Institut Muncipal de Psiquiatria, l'Hospital de Psiquiatria Alta Menni de Mondragón, a Guipúscoa, i a l'Hospital del Mar. Ha portat a terme una intensa activitat de recerca en els camps de la demència, fòbies, biometeorologia i altres, i és autor de 250 articles científics i més de cent capítols de llibres de l'especialitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat