Notícies

7 de novembre de 2023 - Informació general

Imaginaris de la pandèmia a través dels mots, nova exposició al vestíbul de l’Hospital del Mar

Imaginaris de la pandèmia a través dels mots, nova exposició al vestíbul de l’Hospital del Mar

L’exposició Imaginaris de la pandèmia a través dels mots: mirades dels més joves, impulsada per la Universitat Pompeu Fabra, començarà a l'Hospital del Mar un itinerari per diferents centres hospitalaris de Catalunya.

La mostra de Rosa Estopà i Jorge M. Porras-Garzón presenta una perspectiva espontània i colpidora sobre diversos conceptes relacionats amb la pandèmia de la COVID-19. El muntatge es va presentar en el marc del simposi Medicine and the Arts, celebrat a Barcelona el passat mes d'octubre. Els dibuixos s'exhibeixen en una vintena de cubs i són una selecció de les mirades més representatives d'alumnes des de tercer de primària a quart d'ESO de vint termes relacionats amb la pandèmia. 

L'exposició ofereix una selecció dels dibuixos més suggeridors i fascinants, acompanyats per les definicions dels termes fetes per lingüistes, definicions que destrueixen els prejudicis i les falses creences dels infants. Forma part del projecte LEXCOVID i LEXMED, en el marc del qual s'ha desenvolupat el portal web DIXIMED per a pediatria. La Dra. Maria Ángeles López Vílchez, cap del Servei de Pediatria de l'Hospital del Mar, ha participat en la iniciativa. 

La mostra es podrà visitar al vestíbul principal de l'Hospital del Mar durant tot el mes de novembre.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat