Notícies

6 de novembre de 2023 - Informació general

El congrés de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica premia les infermeres de l’Hospital del Mar

El congrés de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica premia les infermeres de l’Hospital del Mar

Les infermeres del Servei de Nefrologia Marisol Fernández Chamarro i Marta Parella Lázaro, han rebut el premi a la millor fotografia SEDEN 2023. Al mateix congrés, les professionals de l'Hospital del Mar han presentat set treballs i han defensat dues ponències. I en Guillermo Pedreira, professor de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar i infermer del Servei de Nefrologia, ha guanyat la Beca Jandry Lorenzo 2023.

Les infermeres del Servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar Marisol Fernández Chamarro i Marta Parella Lázaro, han guanyat el premi de Fotografia SEDEN 2023 al XLVIII congrés nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN), que s'ha celebrat del 26 al 28 d'octubre a Salamanca. La seva fotografia Conectados con la vida, ha estat considerada com la més destacada de les presentades al congrés.

Congrés_SEDEN

Congrés_SEDEN

Una cita a la qual les professionals del Servei de Nefrologia han tingut un paper destacat. S'hi ha presentat set treballs que abasten els diferents vessants de la tasca de la infermeria de nefrologia, per part de Yessica Advíncula, Carme Camps, Meritxell Illa, Olga Sobrado, Ana Vasco, Marisol Fernández Chamarro, Elisabet Tejeda, que també hi ha participat amb dues ponències sobre la diàlisi peritoneal, i Anna Bach, amb una ponència sobre l'actualització del document de consens sobre la consulta de trasplantament renal.

Congrés_SEDEN

Congrés_SEDEN

Congrés_SEDEN

Congrés_SEDEN

Congrés_SEDEN

D'altra banda, l’equip format pel professor de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar i infermer del Servei de Nefrologia, Guillermo Pedreira, la infermera del bloc quirúrgic, Maria Xuan Carreras Carbonell, i la infermera d’accés al trasplantament renal i també professora de l’ESIMAR, Anna Bach, ha rebut la Beca Jandry Lorenzo 2023 de recerca en infermeria nefrològica. En aquest cas, pel projecte Fragilidad e idoneidad de las personas candidatas a donantes de riñón; estudio analítico de cohorte retrospectivo. La concessió d'aquesta beca vol impulsar els treballs de recerca dirigits a ampliar el coneixement al camp de la infermeria en nefrologia.

Congrés_SEDEN

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat