Notícies

25 d'octubre de 2023 - Informació general

El Servei de Pediatria distingit als premis TOP 20

El Servei de Pediatria distingit als premis TOP 20

Els guardons, lliurats per l'empresa en estudis de mercat sanitari IQVIA, han assolit un nou rècord de participació, amb 185 hospitals. És la primera vegada que s'hi avalua l'especialitat de pediatria.

El Servei de Pediatria de l'Hospital del Mar ha rebut un dels premis TOP 20, que atorga l'empresa IQVIA. A la vegada, el centre ha quedat finalista a l'àrea de gestió global. Aquesta edició, la 24a ha incorporat per primera vegada l'àrea de pediatria entre les que s'avaluen.

Premis_TOP_20

Maria Ángeles López Víchez i Montserrat Fàbregas a l’acte de lliurament dels premis

En total, hi ha participat 185 hospitals, 57% d'ells públics. S'hi ha analitzat la gestió global dels hospitals més eficients per dimensió i gestió, així com nou àrees, del cor, digestiu, musculesquelètic, dona, pediatria, sistema nerviós, sistema respiratori, UCI i ronyó i vies urinàries.

Aquests premis reconeixen els centres basant-se en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, incloent-hi les bones pràctiques del sector. En aquesta edició, Catalunya ha estat la comunitat autònoma més guardonada, amb 27 premis.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat