Notícies

10 d'octubre de 2023 - Informació general

El Dr. Bernat Bertran guanya el premi Migranodearena pel seu projecte solidari KMxl'ELA

El Dr. Bernat Bertran guanya el premi Migranodearena pel seu projecte solidari KMxl'ELA

La seva candidatura s'ha imposat com la més votada a la categoria 'Persona més solidària'. Ha rebut prop de 1.200 vots.

El Dr. Bernat Bertran, metge adjunt del Servei de Neurologia, ha guanyat el premi Migranodearena a la categoria de 'Persona més solidària'. Ha estat gràcies al projecte "24 horas corriendo por la esclerosis lateral amiotrófica", que ha rebut 1.182 vots.

Premi_Migranodearena

La iniciativa encapçalada pel Dr. Bertran s'ha imposat a altres catorze candidatures, entre les quals s'ha escollit la més solidària a partir del vot popular. En total, se n'han registrat prop de 15.000 vots entre totes les categories dels premis (Persona més solidària, ONG més activa i empresa més compromesa) que hi havia en aquesta edició dels premis. La Dra. Mila Montero, metgessa adjunta del Servei de Malalties Infeccioses, també ha estat finalista, obtenint la cinquena posició en el premi a la persona més solidària per la campanya Esportistes per l'Hospital del Mar durant la Marató Zuric Barcelona de 2022.

Els guardons, que reconeixen els millors reptes solidaris creats a la plataforma migranodearena durant l'any 2022, es lliuraran el pròxim 23 de novembre. Els diners del premi es destinaran a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar per donar suport a l'atenció dels pacients amb ELA.

El projecte liderat pel Dr. Bertran va recaptar més de 3.000 euros, a partir d'un repte en el qual atletes solidaris es comprometien a córrer un dia sencer.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat