Notícies

9 d'octubre de 2023 - Informació general

Cap de setmana intens per divulgar la recerca de l’Hospital del Mar

Cap de setmana intens per divulgar la recerca de l’Hospital del Mar

Els dies 7 i 8 d'octubre, els professionals de l'Hospital s'han mobilitzat per fer arribar la seva feina a la ciutadania. Dissabte, amb la celebració de l'Open PRBB i diumenge amb la novena edició de la MarinaWalkTrail, la marxa nòrdica solidària de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, amb la Fundació Pasqual Maragall, que arribava a la seva novena edició amb rècord de participació.

La MarinaWalkTrail ha tornat a superar el seu rècord de participació. A la seva novena edició, la marxa nòrdica solidària de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, que aquesta vegada comptava, per primera vegada, amb la Fundació Pasqual Maragall, ha mobilitzat més de 700 persones, que han marxat per la Serralada de la Marina de Santa Coloma de Gramenet amb un objectiu solidari, recaptar fons per a la recerca en Alzheimer i altres demències.

MarinaWaltkTrail2023

MarinaWaltkTrail2023

Les marxadores i els marxadors, de totes les edats, han gaudit de dos recorreguts, un de familiar, de cinc quilòmetres, i un de més exigent, d'onze quilòmetres, que els han permès gaudir del paisatge natural de la Serralada de la Marina, amb sortida i arribada al Recinte de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet. El seu esforç servirà per donar un impuls a la recerca que es porta a terme a l'Hospital del Mar Research Institute, mentre practicaven una activitat esportiva saludable que aporta múltiples beneficis per a la salut.

MarinaWaltkTrail2023

MarinaWaltkTrail2023

La iniciativa compta amb el suport del Centre de salut mental Dr. Emili Mira i la col·laboració del programa La Mar de Saludable de l'Hospital del Mar, així com de la Diputació de Barcelona i el Centre Excursionista Puigcastellar. També hi han col·laborat Desigual, Caprabo, Allianz, Tecnisample i Fríobox, Reig Jofre, Sodexo, Nueces de California i Sphere Pro.

MarinaWaltkTrail2023

Trobareu totes les fotografies de la MarinaWalkTrail en aquest enllaç https://www.flickr.com/photos/hospitaldelmar/albums/72177720311789400

 

L'Open PRBB

El dia 7 d'octubre les investigadores i investigadors de diferents grups de recerca de l'Hospital del Mar Research Institute han compartit la feina que fan amb la ciutadania en el marc d'aquesta iniciativa organitzada pel Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Ho han fet participant en les activitats previstes a l'Open PRBB, com ara visites als laboratoris, xerrades i activitats i tallers d'accés lliure.

OpenPRBB2023

OpenPRBB2023

Així, han pogut conèixer com es fa la recerca en models animals de la mà de l'equip del Grup de recerca en Mecanismes cel·lulars en conducta fisiològica i patològica. També com es pot editar l'ADN, amb el Grup de recerca en Informàtica Biomèdica, els secrets de la metabolòmica, amb el Grup de recerca en Metabolòmica Aplicada, així com la recerca que es fa a l'Open Lab.

OpenPRBB2023

Els i les visitants han pogut rebre consells sobre salut cardiovascular amb l'equip del Grup de recerca REGICOR i han pogut seguir una xerrada de la investigadora Lilian Boll sobre els intrusos tumorals.

Trobareu totes les fotografies de l’OpenPRBB en aquest enllaç https://www.flickr.com/photos/hmar_research/albums/72177720311819422 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat