Notícies

24 d'agost de 2023 - Notes de Premsa

L’Hospital del Mar envia mascaretes i ulleres protectores a Tenerife junt amb altres quatre hospitals catalans i Vueling

L’Hospital del Mar envia mascaretes i ulleres protectores a Tenerife junt amb altres quatre hospitals catalans i Vueling

L'Hospital del Mar, l'hospital Clínic Barcelona, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Consorci Sanitari de Terrassa i el Consorci Hospitalari de Vic, en un esforç coordinat i amb col·laboració de la companyia aèria Vueling Airlines hem entregat més de 150.000 mascaretes, pantalles facials i ulleres estanques al Cabildo de Tenerife i a la conselleria de Sanitat del Govern de Canàries. Aquests materials es destinaran a ajudar la població de l'illa canària, afectada per un greu incendi forestal.

Arran de l'incendi de l'illa de Tenerife, que va començar el 15 d'agost i que ha afectat a més de 14.600 hectàrees repartides en 12 municipis, l'hospital Clínic Barcelona ha coordinat aquest enviament de material per ajudar a la població de l'illa.

L'enviament s'ha organitzat juntament amb l'Hospital del Mar, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Consorci Sanitari de Terrassa i el Consorci Hospitalari de Vic, amb col·laboració de la companyia aèria Vueling Airlines. L'equipament inclou 78.270 mascaretes FFP2, 61.149 de FFP3, 13.362 unitats d'ulleres estanques i 4.922 pantalles de protecció facial. El material serà entregat al Cabildo de Tenerife i a la conselleria de Sanitat del Govern de Canàries.

Segons informació de la Direcció General d'Emergències, el fum generat per l'incendi forestal i la cendra precipitada fa que l'índex de qualitat de l'aire a diversos municipis sigui desfavorable i, per això, el govern canari recomana a la població evitar sortir a l'exterior o utilitzar mascaretes per protegir-se, especialment població vulnerable per afeccions respiratòries i infants.

Aquesta acció solidària és resultat del nostre compromís social amb la cura i promoció de la salut de les persones, l'impuls d'accions solidàries i la promoció de la igualtat d'oportunitats en salut per a tothom.

L'Hospital del Mar com institució altament compromesa, i en el marc del seu programa de Responsabilitat Social, avança així en la consecució de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat