Notícies

16 d'agost de 2023 - Informació general

Una delegació de l’Hospital Central de Lishiu visita l’Hospital del Mar

Una delegació de l’Hospital Central de Lishiu visita l’Hospital del Mar

La trobada ha servit per establir vincles entre les dues institucions, línies de col·laboració i compartir experiències.

Una quinzena de professionals i responsables de l'Hospital Central de Lishiu han visitat avui l'Hospital del Mar per conèixer els detalls del procés de transformació que està vivint el centre. La trobada ha estat organitzada per l'Asociación Española de Empresarias Chinas de Cataluña, una entitat que va establir vincles de col·laboració amb l'Hospital del Mar durant la pandèmia de la COVID-19.

 

La visita ha servit perquè la delegació xinesa conegui el projecte d'ampliació de l'Hospital del Mar, així com el nou Pla Estratègic. També per explorar vies de col·laboració entre les dues institucions i intercanviar experiències en medicina de precisió i noves tecnologies. 

L'Hospital Central de Lishiu està situat a la província de Zheijang, que té una població de gairebé tres milions d'habitants. Es tracta d'un centre terciari, vinculat a la Universitat Mèdica de Wenzhou. Fundat l'any 1973, disposa de 2.100 llits i hi treballen 4.000 professionals.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat