Notícies

27 de juliol de 2023 - Informació general

El Dr. Jesús Lafuente és el nou president de la Sociedad Española de Neurocirugía

El Dr. Jesús Lafuente és el nou president de la Sociedad Española de Neurocirugía

El neurocirurgià de l'Hospital del Mar liderarà la institució fins a l'any 2025.

El cap de secció de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar, el Dr. Jesús Lafuente, ha estat escollit nou president de la Sociedad Española de Neurocirugía (SENEC). Ho ha estat en el marc del XXVI congrés de la institució, celebrat a Santander entre el 24 i el 26 de maig. També es va celebrar la reunió de la Federació Latinoamericana de Societats de Neurocirurgia.

Jesús_Lafuente

El Dr. Jesús Lafuente

El Dr. Lafuente liderarà l'entitat fins a l'any 2025. Els seus objectius principals al capdavant de la SENEC seran "analitzar les necessitats i promoure la formació dels neurocirurgians, amb especial atenció a les noves generacions".

 

El Dr. Jesús Lafuente

És cap de secció del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar i cap de la unitat d'esquena mixta entre Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Neurocirurgia, unitat única a l'Estat. Es va especialitzar a Londres, on va portar a terme un fellowship i la seva tesi doctoral. Va presidir l'European Association of Neurosurgical Societies (EANS) entre els anys 2015 i 2017 i és el vicepresident segon de la World Federation of Neurosurgical Societies (WFNS).

Té una àmplia trajectòria en cooperació amb deu missions quirúrgiques a països com Mali, Ghana, Tanzània i Kènia, on ha participat en plans de formació integral de neurocirurgians, anestesistes i metges i infermeres de cures intensives.

També presideix el comitè organitzador del congrés de l'EANS, que se celebrarà a Barcelona el mes de setembre, i del World Congress of Neurosurgery, que tindrà lloc a Madrid l'any 2025.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat