Notícies

12 de juny de 2023 - Informació general

L’Hospital del Mar Institut FP Sanitària queda finalista al Premio Alianza para la FP Dual

L’Hospital del Mar Institut FP Sanitària queda finalista al Premio Alianza para la FP Dual

Els premis els organitzen la Fundación Bertelsmann i la Fundación CEOE i tenen com a objectiu donar visibilitat a la formació professional dual, reconeixent projectes que destaquen per la qualitat de les seves iniciatives, la seva innovació, la millora de l'ocupabilitat i la cooperació amb el teixit productiu.

L'Hospital del Mar Institut FP Sanitària (Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària) ha estat finalista a la VII edició del Premio Alianza para la FP Dual, una iniciativa de la Fundación Bertelsmann i la Fundació CEOE. Ho ha estat a la categoria de Centre Educatiu, que s'ha endut el CIPFP Ausiàs March de València. El lliurament dels guardons va tenir lloc el passat 7 de juny a la seu de la CEOE a Madrid.

Premis_FP_Dual

La directora de l'Institut, Montse Blanes, ha destacat que el reconeixement és "un testimoni del compromís i la dedicació de tots els membres de la nostra comunitat educativa, incloent-hi professorat, alumnat, personal administratiu i direcció. Volem expressar el nostre agraïment a tothom qui ha contribuït en aquest projecte i ens ha ajudat a convertir-nos en finalistes del premi, especialment a les organitzacions sanitàries que han confiat en nosaltres una vegada més i ens han possibilitat poder disposar de places d'FP dual pel nostre alumnat".

Premis_FP_Dual

El Premio Alianza para la FP Dual reconeix projectes de FP dual a l'Estat destacats per la qualitat, la innovació, la capacitat de replicar-ho, la millora de l'ocupabilitat i la col·laboració i participació en els seus projectes. Els guardons han estat seleccionats per un jurat independent. La resta de premis han estat per UNESPA, AGBAR i Seabery a les categories d'organització, gran empresa i PiME.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat