Notícies

30 de maig de 2023 - Informació general

Èxit del Servei de Medicina Física i Rehabilitació al congrés de la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física

Èxit del Servei de Medicina Física i Rehabilitació al congrés de la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física

Els professionals del servei han aconseguit dos premis i dues beques per a projectes de recerca.

La participació del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital del Mar a la 61 edició del Congrés Nacional de la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física (SERMEF), celebrat a Santander del 17 al 20 de maig, s'ha tancat amb un gran balanç. Els professionals del servei han obtingut dos premis a millors treballs i dues beques de recerca.

Congrés_SERMEF

Membres del servei al congrés SERMEF

El premi al millor treball presentat per residents va ser per a la Dra. Carolina Acuña, amb el projecte 'Concordança entre l'ecogenicitat mesurada amb una escala de grisos del múscul recte anterior i la debilitat muscular en pacients amb malaltia renal crònica avançada en programa de rehabilitació'. I el premi a la millor tesi doctoral se'l va endur la Dra. Delky Meza-Valderrama. En aquest cas pel treball 'Sarcopènia: replantejant les estratègies en l'abordatge diagnòstic i terapèutic'.

D'altra banda, la SERMEF ha atorgat dues beques en Neurorehabilitació a projectes liderats per la Dra. Anna Guillén-Solà. Es tracta de 'Estudi SOLUTION: Nou enfocament en l'abordatge de l'espasticitat del membre inferior secundària a ictus basat en ones de xoc i toxina botulínica' i 'Estudi RHBELA: Implementació d'un programa de rehabilitació respiratòria amb seguiment mitjançant la plataforma ReHub en pacients amb diagnòstic d'Esclerosi Lateral Amiotròfica'.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat