Notícies

11 de maig de 2023 - Informació general

El Dr. Alejandro Bravo Salva assoleix la certificació com a especialista en cirurgia de la paret abdominal de l’European Board of Surgery

El Dr. Alejandro Bravo Salva assoleix la certificació com a especialista en cirurgia de la paret abdominal de l’European Board of Surgery

L'obté després de superar l'examen d'aquest organisme i de l'European Hernia Society el passat 2 de maig, en el marc del congrés internacional d'aquesta societat, que s'ha celebrat a Sitges, al Garraf.

El Dr. Alejandro Bravo Salva, metge adjunt del Servei de Cirurgia General, és el segon membre del servei, i el primer a fer-ho a través d'un examen, que assoleix la certificació com a especialista de la paret abdominal per part de l'European Board of Surgery. Només altres quatre cirurgians i cirurgianes tenen aquesta certificació a l'Estat.

Certificacio_Dr_Bravo_Salva

El Dr. Alejandro Bravo Salva al congrés de l'European Hernia Society

Per assolir-ho, el Dr. Bravo Salva ha hagut de superar un examen de l'European Board of Surgery i l'European Hernia Society. Aquest fet el reconeix com a subespecialista en cirurgia de paret complexa a tota Europa, la certificació més important que es pot obtenir com a cirurgià especialitzat en reconstrucció de paret abdominal.

 

El Dr. Alejandro Bravo Salva

Format com a metge a la Universitat de Barcelona, es va especialitzar com a cirurgià a l'Hospital de Bellvitge i va obtenir el doctorat per la Universitat Pompeu Fabra, on també és professor assistent, l'any 2022. Des del 2016 forma part del Servei de Cirurgia General de l'Hospital del Mar.

És membre de la Asociación Española de Cirujanos, on col·labora en la secció de Paret Abdominal, i de l'European Hernia Society. A la vegada, ha portat a terme recerca en el camp de la cirurgia mínimament invasiva per tractar hèrnies i en la reconstrucció complexa de la paret abdominal, sent autor d'una vintena d'estudis.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat